На Майдані провели в останню путь загиблих під Авдіївкою. Серед загиблих наш земляк

Першого лютого на Майдані Незалежності українці провели в останню путь загиблих під Авдіївкою молодих військових. Силовики загинули внаслідок ворожих обстрілів 29 та 30 січня і служили у 72-й бригаді. Вшанувати пам’ять захисників прийшли більше тисячі людей. Серед загиблих наш земляк з м. П’ятихатки Олег Бурець.

Олег Васильович Бурець народився 22.09.1990 року у місті П’ятихатки Дніпропетровської області. 2005 року закінчив 9 класів місцевої школи №2, після чого вступив до Ерастівського коледжу імені Е.К.Бродського Дніпропетровського державного аграрного університету, де отримав у 2009 році диплом молодшого спеціаліста за фвхом “Агрономія”, здобувши кваліфікацію агротехніка. Комунікабельний, товариський, напористий і активний, Олег Васильович відрізнявся схильністю до лідерства, самостійністю, енергійністю та винахідливистю. Сильна духом людина, яки миттєво могла приймати єдині правильні рішення у критичних ситуаціях.

Олег рацював різноробочим по найму, спочатку жив цивільним шлюбом із жінкою, яка мала двох дітей від першого шлюбу, але потім ще народила йому донечку. А у вересні минулого року, під час останньої відпустки, хлопець на ній одружився. 26.01.16 року підписав із ЗСУ контракт на три роки. Солдат, гранатометник 1 батальйону 72-ї окремої механізованої бригади. Загинув вранці 29 січня в районі промзони міста Авдіївка Донецької області, під час виконання бойового завдання, внаслідок попадання ворожої міни в окоп.
Поховають у рідних П’ятихатках, на Алеї Героїв. У нього залишились мати, брат, дві сестри, дружина та троє дітей.

Відео: ТСН

/2017/02/02/na-majdani-proveli-v-ostannyu-put-zagiblix-pid-avdi%d1%97vkoyu-sered-zagiblix-nash-zemlyak/

Подпишитесь на наши социальные сети Telegram, Facebook, Instagram

Опубликовал(а)А. Баженова
Главный редактор сайта "Имеется Мнение".
Предыдущая запись
Хочеш бути почутим? Готуй проект до бюджету участі
Следующая запись
Коли медична реформа дістанеться до Жовтих Вод? Актуальне інтерв’ю з Н. Тарасьєвою
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *