Депутати розробили інструкцію для споживачів, яким встановлено загальнобудинковий лічильник газу

Що робити споживачам, яким встановлено загальнобудинковий газовий лічильник і проводяться нарахування за спожитий газ згідно з його показниками? Як належним чином оформити заяву до газорозподільчого підприємства від імені мешканців будинку? Відповіді на ці та інші запитання ви знайдете в детальній інструкції, яку розробила тимчасова депутатська комісія, що вивчає питання встановлення загальнобудинкових газових лічильників.

На червневій сесії депутати міської ради прийняли рішення про створення тимчасової депутатської комісії, яка вивчатиме питання встановлення загальнобудинкових газових лічильників. Беручи до уваги пропозиції жовтоводців, розроблено детальну інструкцію, в якій містяться поради споживачам, зразки заяв, інформаційних запитів і протоколів зібрань мешканців багатоповерхового будинку. Також на сесії, яка відбулася 26 липня, депутати затвердили проекти звернення до Верховної Ради України, Кабміну та НКРЕКП щодо внесення змін до законодавчих актів України з метою запобігання дискримінації одних споживачів відносно інших.

Нагадуємо, що члени тимчасової депутатської комісії не вирішують, кому газопостачальне підприємство встановить безкоштовний індивідуальний лічильник. В їхніх повноваженнях – узагальнення ситуації, з’ясування проблемних питань та недоліків у чинному законодавстві у частині облаштування будинків загальнобудинковими приладами обліку природного газу.

Детальну інструкцію та зразки заяв можна отримати у холі на першому поверсі виконавчого комітету Жовтоводської міської ради або завантажити за посиланням:

Поради споживачам, яким встановлено загальнобудинковий газовий лічильник і проводяться нарахування за спожитий газ згідно з його показниками.

Котова Марина, прес-секретар Жовтоводської міської Ради

/2017/07/29/deputati-rozrobili-instrukciyu-dlya-spozhivachiv-yakim-vstanovleno-zagalnobudinkovij-lichilnik-gazu/

Подпишитесь на наши социальные сети Telegram, Facebook, Instagram

Опубликовал(а)А. Баженова
Главный редактор сайта "Имеется Мнение".
Предыдущая запись
Создание ИТ-кластера: шанс проявить себя для желтоводских программистов
Следующая запись
Чому не працює зливова каналізація
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *