Батьківські внески у жовтоводських школах йдуть на стимулювання праці вчителів

Тимчасова депутатська комісія перевіряє законність використання батьківських коштів у школах та дитячих садках. Про перші результати роботи комісії, на черговій сесії Жовтоводської міської ради, яка відбулась 31 січня 2018 року, доповіла голова даної комісії, депутат міськради Наталя Зінченко.

“В листопаді 2017 року комісія на чолі з міським головою Володимиром Абрамовим перевірила використання благодійних внесків у Жовтоводській гуманітарній гімназії ім. Лесі Українки.  Згідно документів які були представлені тимчасовій комісії, благодійні батьківські внески використовувалися на потреби гімназії: закупівлю канцтоварів, матеріальну допомогу працівникам гімназії, винагороду за понаднормову роботу вчителя, працівникам закладу за роботу у літньому таборі, підготовку документів до навчального року, навіть казначей який є одночасно і працівником цього закладу отримує винагороду за збір благодійних батьківських внесків. Розміри таких виплат коливалися від 150 до 1000 грн. за один раз. Значна частина коштів використовувалась також на транспортні витрати та відрядження працівників гімназії”, – зауважила Наталя Зінченко під час своєї доповіді.

Міський голова був не дуже задоволений даною інформацією та наголосив: “Коли батьківські кошти витрачаються на стимулювання та оплату праці працівників навчальних закладів, ну мені це не зрозуміло! Ну і коли витрачають кошти на таксі, взагалі питання. Яке таксі? Куди..?”.

В результаті перевірок було прийнято рішення про продовження роботи тимчасової комісії ще на три місяці. 

ІА “Имеется Мнение”, Відео: ТРК “Жовта Річка”

/2018/02/03/batkivski-vneski-u-zhovtovodskix-shkolax-jdut-na-stimulyuvannya-praci-vchiteliv/

Подпишитесь на наши социальные сети Telegram, Facebook, Instagram

Опубликовал(а)А. Баженова
Главный редактор сайта "Имеется Мнение".
Предыдущая запись
Доба без світла – Першотравнева, 36
Следующая запись
Рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *