В Жовтих Водах знову новий керівник поліції

Жовтоводський відділ поліції отримав нового керівника.  Ним став Юрій Івонін, який раніше очолював Інгулецьке відділення поліції в Кривому Розі. 

Ивонин

У 2016 році, Юрій Івонін не пройшов атестацію вищого поліцейського керівництва. Та це не завадило йому очолити Жовтоводський відділ, до складу якого входять Жовті Води, Вільногірськ, Софіївський та П’ятихатський райони. Це вже четвертий очільник поліції в нашому місті за останні 2 роки.

Відзначимо, що Юрій Івонін три місяці відслужив в прифронтовому Слов’янську. Там він виконував бойові завдання і ніс службу в складі підрозділу криворізьких поліцейських. Правоохоронець захоплюється спортом, особливо важкою атлетикою. У 2017 році Юрій Івонін отримав звання майстра спорту в цьому розділі.

Нагадаємо, що колишній керівник Жовтоводського відділу поліції, Віталій Шпак, наприкінці 2017 року вийшов на пенсію, так і не впоравшись з поліпшенням криміногенної ситуації в місті.

Також в Жовтих Водах змінився і прокурор. На зміну Геннадію Дьяковському прийшов Віталій Геник, який 31 січня вже встиг відзвітувати перед депутатами Жовтоводської міської ради.

ІА “Имеется Мнение”, Відео: ТРК “Жовта Річка”

/2018/02/03/v-zhovtix-vodax-znovu-novij-kerivnik-polici%d1%97/

Подпишитесь на наши социальные сети Telegram, Facebook, Instagram

Опубликовал(а)А. Баженова
Главный редактор сайта "Имеется Мнение".
Предыдущая запись
Доба без світла – Першотравнева, 36
Следующая запись
Рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *