ДТП під П’ятихатками забрала життя двох жовтоводців

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 травня о 00:25 на автошляху поблизу села Івашинівка П’ятихатського району. Попередньо встановлено, що автомобіль «Kia Magentis» з’їхав з траси у кювет, врізався у дерево та загорівся.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди смертельні травми отримали інспектор сектору реагування патрульної поліції Жовтоводського ВП Сергій Кришин та місцевий житель, ветеран АТО Руслан Якубяк. Також з тяжкими травмами до лікарні доставлений ще один поліцейський сектору реагування патрульної поліції Жовтоводського ВП Віталій Махоня. Як встановлено, в момент ДТП співробітники поліції перебували поза службою. Наразі поліція встановлює усі обставини події.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблих.

Також цього дня ще одна жахлива дорожньо-транспортна трапилась на об’їздній дорозі у Жовтих Вода в районі ТЕЦ.пригодааварія: ВАЗ на швидкості врізався в косарку.

Автомобіль ВАЗ врізався в трактор, що був обладнаний косаркою. Водій автомобілю отримав тяжкі травми. Від зіткнення частини косарки відлетіли вбік і пробили бетонну огорожу.

“У водія автомобіля ВАЗ під час керування автомобілем заболіло серце, йому стало зле. Дружина була на задньому сидінні, помітила, що чоловіку стало гірше, але відреагувати не встигла. Водій замість тормоза натиснув педаль газу, зачепив трактор, потім трубу і врізався на швидкості у стовб. Жінка-пассажир зараз в стаціонарі травматології, водія госпіталізовано в обласну реанімацію”, – повідомили в поліції.

ІА “Имеется Мнение” за інформацією прес-служби національної поліції та сторінки “Небайдужі Жовті Води”

/2019/05/23/dtp-pid-pyatixatkami-zabrala-zhittya-dvox-zhovtovodciv/

Подпишитесь на наши социальные сети Telegram, Facebook, Instagram

Опубликовал(а)А. Баженова
Главный редактор сайта "Имеется Мнение".
Предыдущая запись
На участь у конкурсі «Громадський бюджет-2020» подано 21 проект
Следующая запись
Купуй смартфони та планшети – отримуй гроші у подарунок!
Добавить комментарий
Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены *